BETPAS491 CANLI İZLEME

A meglepetés átutalási igényei továbbra is Younes Belhanda miatt érkeznek, akinek a szerződése a Galatasaray felmondott. Úgy tűnik, hogy a görög Olympiakos csapat a Belhanda pályáján áll, akinek a nevét a Valencia, a Real Betis, a Nice említi.

A görög sajtó képviselője To10 rögzítette, hogy az Olympiacos komolyan akarta Belhandát, és megosztotta olvasóival a marokkói színész múltjától napjainkig tartó útját.

A görög sajtó dicsérete

The News for Belhanda “Zenekari játékos. Franciaország, bajnokságok nyertek Ukrajnában és Törökországban. Nagyon sok pénzt beszélek a Galatasaray-tól. A 10. számú mez várhatóan nagy változást hoz Sneijdertől. Amikor azt nézzük, hogy a számok rossz dolgokat tettek Törökországban. sehol sem mulasztott el. Jelenleg ő maga keres egy jó kikötőt. Talán ez használhatja a Piraeus kikötőt “ szavakkal.

Younes Belhanda, aki 131 mérkőzést játszott sárga és piros színben, 22 gólt szerzett és 26 gólpasszt adott. Az Olympiakos azon a néven, amelyet onnan ismerünk, Törökország Armindo Bruma és Mathieu Valbuena is részt vesz.

ISTANBUL NEM KÉRJE KLUBOKAT

Másrészt Belhanda, aki úgy döntött, hogy a szezon végéig Isztambulban marad gyermekei oktatása céljából, nem kapott pozitív választ, annak ellenére, hogy felvette a kapcsolatot a szuperliga útját folytató isztambuli csapatokkal. A tapasztalt középpálya várhatóan Görögországba vagy Franciaországba utazik a nyári hónapokban.

Betpas491 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

9 Comments on BETPAS491 CANLI İZLEME

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: