BETPAS492 SLOTLAR

Suat Kaya, en av de tidigare spelarna i Galatasaray och för närvarande tränare för Tuzlaspor, deltog i ett program på Youtube.

På tal om Sergen Yalçın och Fatih Terim delade Kaya sina tankar.

“MIN PLIKT EFTER ATT JAG VÄNDER EN TERM”

Suat Kaya, som säger att om ett erbjudande kommer från Galatasaray en dag kommer han att springa och gå, “Troféerna vann när han spelade bollen sprider sig av glädje. Det finns en kopp där, som han startade med unga Galatasaray-laget. Jag gjorde Galatasaray PAF-laget till mästare två gånger.

Jag tog ut Menemen, det är en kopp därifrån. Turkiet har vuxit, Fatih Terim i början av uppgiften att tillhandahålla upplysningens fotbollsspelare. Efter att han slutat är jag lärling till uppgiften “ sa.

“JAG ÄLSKAR SERGEN”

Kaya sa att han älskade Sergen Yalçın och fortsatte sitt tal enligt följande: “Jag känner mig mycket lycklig att jag har tillbringat ett helt år av mitt fotbollsliv med honom. Jag tror att det finns många saker att lära av honom om fotboll. Beşiktaş-spelare är väldigt lyckliga i detta avseende. Jag tror.

De arbetar med den mest bekväma personen i världen, den person som talar mest. Det har redan återspeglats i ligan. Jag hoppas att det kommer att bli mycket, mycket framgångsrikt. Hans hjärta är en väldigt stor person. “

Betpas492 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

14 Comments on BETPAS492 SLOTLAR

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: