SULTANBET648 BAHSİ AL

Az Ankaragücü edzője, Hikmet Karaman szerint büszke volt játékosaira a Szuper Liga 30. hetében, amikor 3–0-ra legyőzték a Göztepét.

A mérkőzés után tartott sajtótájékoztatón Karaman gratulált a játékosoknak, és így szólt:

“NAGYON STÍLUSOS CÉLKAL VETTÜNK A VEZETŐT”

“Büszkék vagyunk a futballistáimra, erősek vagyunk, mert Ankaragücü vagyunk, a fővárosban vagyunk. Ez egy kiváló minőségű jelszó. A tempónk olyan volt, mint a játék elején a kérésünk. Természetesen sok sérült helyzet volt, kapusuk 3-4 alkalommal. Göztepeli Soner azt mondta: “Hűtsük le.”

<

“FOLYTATNI 3 PONT VÉTELÉT”

Hangsúlyozva, hogy a Göztepe nagyon jól szervezett csapat, Karaman azt mondta: “Az elmúlt 5 hét vezetője egy csapat. Meg kell oldania a problémát az ilyen csapatokkal szemben. Nagy tiszteletet tanúsítottunk a ellenfelünk. Mindig megtaláltuk a harmadik embert. 3-0 után át kellett váltanunk a Trabzon meccsre a játékosok cseréjével. Ha nem, akkor ezt meg kell tanulnunk. Nézd, 3-0 az eredmény, jó csapat védelem, jól szervezett játék. Még semmi sem ért véget. Folytassa a munkát, szerezzen 3 pontot. kifejezéseket használt.

“VAN TÖRTÉNET”

Másrészt felhívta a figyelmet a „Ebben van bölcsesség” sáv, amelyet az Ankaragücü támogatói tettek ki Hikmet Karaman számára az Eryaman stadionban.

14 Comments on SULTANBET648 BAHSİ AL

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: