SUPERTOTOBET701 YENİ OYUNLAR

Mérkőzés eredménye: Kayserispor 0-3 Galatasaray

89 ‘Gól … Kayserispor 0-3 Galatasaray (Onyekuru)

81 ‘Gól … Kayserispor 0-2 Galatasaray (Onyekuru)

70 ‘Abban a szögletben, amelyet a házigazda a bal szélről használt, Muhar fejét találta el, és a labda felülről auta ment.

62 ‘Galatasaray jobb szélről fejlődő támadása során Falcao találkozott a büntetőterületre fordított labdával, és amikor egy kicsit későn telt el, a védelem közbelépett és megakadályozta a veszélyt.

54 ‘A házigazda a bal szélről érkezett. A Behich büntetőterületre fordított labdája Muslerában maradt.

51 ‘Yedlin közepe, aki találkozott a labdával a jobb szélen, Mohamed a középső felé fordult a hátsó kapufán. A védelem elhárította a veszélyt Emre Akbaba előtt.

46 ‘A második félidő elkezdődött.

Félidős eredmény: Kayserispor 0-1 Galatasaray

44 ‘Gól … Kayserispor 0-1 Galatasaray (Falcao)

37 ‘Az Avramovski szabadrúgásából közvetlenül a kapu elé került, Muslera szögletre vitte a labdát.

34 ‘Galatasaray-ben Taylan elragadtatta magát, miközben megpróbált távozni. A szakasz után İlhant büntette meg a büntetőívben. A vendég csapat szabadrúgást végez egy veszélyes helyről.

29 ‘Galatasaray jobb oldali támadásában Falcao eltalálta a labdát, amelyet Yedlin a büntetőterületre küldött, és a labda kissé oldalról ment.

28 ‘A Galatasaray elhagyása után Henrique Luyindama elvesztett labdájával belépett a büntetőterületre, és megmentette Muslera elől, és a labda, amelyet keskeny szögből akart fordítani, Muslera maradt.

17 ‘Kayserispor jobb szélső támadásában Lennon megszabadult ellenfelétől, és középre fordította, de az elküldött ponton nincsenek barátai.

11 ‘Feszültség volt a két klub és a játékosok között. Halis Özkahya azzal fejezte be az esetet, hogy mindkét féllel beszélt.

4 ‘Falcao találkozott a labdával a büntetőterületen Fernandes beadásakor, de a 2. játékvezető les zászlója a levegőben van.

1 ‘A mérkőzés elkezdődött.

ELSŐ 11S

Kayserispor: Doğan, Aziz Behiç, Kolovetsios, Uğur, Ramadan, Attamah, Muhar, Avramovski, Lennon, Pedro Henrique, İlhan

Galatasaray: Muslera, Saracchi, Marcao, Luyindama, Yedlin, Taylan, Akbaba Emre, Gedson, Kılınç Emre, Mostafa Mohamed, Falcao

21 Comments on SUPERTOTOBET701 YENİ OYUNLAR

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: