BETPAS506 FREE BAHİS

Mayıs 3, 2021 3

Subito dopo la partita Real Madrid – Barcellona, ​​riflessa su telecamere e microfoni, è venuta alla ribalta in Spagna. PAROLA DI MODRIC Dopo la vittoria per 2-1 del Real Madrid, i discorsi dei capitani di entrambe le squadre Pique e Modric si sono riflessi sulle telecamere. Pique, che era un sostituto durante la partita, ha BETPAS YAZI DEVAMI…

BETPAS506 MOBİL BAHİS ŞİRKETİ

Mayıs 2, 2021 5

Në javën e 38-të të Superligës, Beşiktaş u ndesh me Rizespor. Bardhezinjtë fituan luftën 3-2, duke e bërë atë tre pikë. Gökhan Töre u dëmtua dhe u largua nga loja në ndeshjen e luajtur me përfaqësuesin e Detit të Zi. HATAY I PRANUAR PAR STAFIN E KUQSIS Sipas lajmit të TRT Spor, u deklarua se BETPAS YAZI DEVAMI…